Avarissa juhlatiloissamme järjestät kätevästi juhlan kuin juhlan

Juhlatiloja löytyy museon molemmista rakennuksista, Emil ja Maiju. Tilat voi vuokrata yhdessä tai erikseen.

Helposti muunneltavat tilat soveltuvat niin yritysten kuin yksityishenkilöiden järjestämiin erilaisiin tilaisuuksiin.  Seminaarit, kokoukset, tuote-esittelyt, cocktailtilaisuudet, pikkujoulut, vuosijuhlat, hääjuhlat, perhe- ja sukujuhlat, valmistujaiset ym. järjestyvät helposti avarissa ja valoisissa tiloissamme. Voitte tuoda omat ruoat ja juomat, käyttää mieleistänne catering-palvelua tai voimme ehdottaa tilaisuuteen sopivan juhlajärjestäjän yhteistyökumppaneidemme joukosta. 

Parkkipaikkoja on runsaasti. Hyvät bussi- ja junayhteydet.

Emil, vintti ja kokoustila

Emilin Vintti

Varsinainen museorakennus Emil on kokonaan rakennettu puusta osittain vanhaa rakennustapaa jäljitellen. Toisen kerroksen, erityisesti kesäkäyttöön tarkoitetussa kokous- ja juhlatilassa Emilin vintti on pöytiä, penkkejä ja tuoleja noin 50 henkilölle. Emilin vintti muistuttaa tyyliltään navetan ylistä. Viihtyisä ja kaunis juhlatila, jonka akustiikka on saanut erityistä kiitosta.

Emilin kokoustila

Emilin pohjakerroksessa on kokoustila 40 henkilölle. Kokoustilan yhteydessä on sähköliedellä, mikroaaltouunilla, jääkaapilla ja pakastimella varustettu tilava keittiö.

Maijun juhlasali

Maijun juhlasali

Maijun ylemmässä kerroksessa on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu kokous- ja juhlasali, johon mahtuu reilut 100 henkilöä. Suuremmissa tapahtumissa voidaan lisätilaa ottaa käyttöön. Tila on avara ja valoisa ja se on varustettu pianolla.