Festutrymmen och festservice

I våra ljusa festutrymmen anordnar du lätt fest som fest

Festutrymmen finns i museets båda byggnader, Emil och Maiju. Utrymmena kan hyras tillsammans eller skilt.

Utrymmena går lätt att möblera om och passar både för företags- och privattillställningar. Seminarier, möten, produktlanseringar, cocktailtillfällen, julfester, årsfester, bröllopsfester, familjefester och släktträffar. Alla ordnas lätt i våra öppna och ljusa utrymmen. Ni kan ta med er egen mat och dryck, själv anlita ett catering-företag eller så kan vi rekommendera er en lämplig festarrangör.

Det finns gott om parkeringsplatser, Bra buss- och tågförbindelser.

Emil, vinden och mötesutrymmet

Emils Vind

Den egentliga museibyggnaden Emil är helt i trä och delvis i gammal byggstil. I övre våningen finns Emils Vind, som speciellt lämpar sig för möten och tillställningar sommartid. Emils vind är utrustad med bord, stolar och bänkar för 50 personer. Till sin karaktär påminner Emils Vind om en hövind. Ett trivsamt och vackert festutrymme vars akustik fått speciellt beröm.

Emils mötesrum

I Emils bottenvåning finns ett mötesrum för 40 personer. I samband med mötesrummet finns ett kök med elspis, mikro, kylskåp och frys.

Maijus festsal

Maijus festsal

I Maiju-byggnadens övre våning finns en mötes- och festsal som kan användas året runt. I salen ryms över 100 personer. Vid större tillställningar kan ett tilläggsutrymme tas i användning. Salen är stor och ljus och i den finns ett piano.