Svenska English

 

Emilin ja Maijun kokous- ja juhlatilat

Vantaan maatalousmuseon kahdessa rakennuksessa, Emil ja Maiju, on varsinaisen museon lisäksi erityisesti kokous- ja juhlatiloiksi suunniteltuja tiloja, joita voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Tilat soveltuvat niin yritysten kuin yksityishenkilöiden järjestämiin erilaisiin tilaisuuksiin. Seminaarit, kokoukset, tuote-esittelyt, cocktailtilaisuudet, pikkujoulut, vuosijuhlat, hääjuhlat, perhe- ja sukujuhlat, valmistujaiset ym. järjestyvät helposti avarissa ja valoisissa tiloissamme. Voitte tuoda omat ruoat ja juomat, käyttää mieleistänne catering-palvelua tai voimme ehdottaa tilaisuuteen sopivaa juhlajärjestäjää. Parkkipaikkoja on runsaasti. Hyvät bussi- ja junayhteydet.

Emilin vintti
 
Varsinainen museorakennus Emil on kokonaan rakennettu puusta osittain vanhaa rakennustapaa jäljitellen. Toisen kerroksen, erityisesti kesäkäyttöön tarkoitetussa kokous- ja juhlatilassa Eemilin vintti on pöytiä, penkkejä ja tuoleja noin 50 henkilölle. Emilin vintti muistuttaa tyyliltään navetan ylistä. Viihtyisä ja kaunis juhlatila. Erityisesti sen akustiikka on saanut kiitosta. 

 
 
 Emilin kokoustila   Emilin pohjakerroksessa on kokoustila 40 henkilölle sekä sähköliedellä, mikroaaltouunilla, jääkaapilla ja pakastimella varustettu tilava keittiö.

Kuvia Emilistä:
     
   
     
Maijun juhlasali
 
Maijun ylemmässä kerroksessa on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu kokous- ja juhlasali, johon mahtuu reilut 100 henkilöä. Suuremmissa tapahtumissa voidaan lisätila ottaa käyttöön. Tila on avara ja valoisa ja se on varustettu pianolla.

Kuvia Maijusta:
   
     
 
 

Tervetuloa! Tilaa tarjous tai soita ja sovi esittelystä. Yhteystiedot tästä


Vantaan Maatalousmuseo, Nybackankuja 2, 01670 Vantaa. Puh. 09 8534670, 0500 315 744, 0400 880 539