Suomeksi EnglishMötes- och festlokalerna i Emil och Maiju

I Vanda lantbruksmuseums två byggnader, Emil och Maiju, finns utrymmen som speciellt är avsedda för mötes- och festbruk. Dessa går att hyra för olika tillställningar skilt eller tillsammans. Våra ljusa och rymliga utrymmen passar utmärkt såväl för olika företagstillställningar som för privatpersoner; seminarier, möten, produktlanceringar, cocktailtillfällen, julfester, årsfester, bröllop, familje- och släktfester, eller ja - för nästan vad som helst som skall firas. Ni kan själv stå för mat och dryck, anlita er favorit catering eller låta oss rekommendera en festarrangör.


Gott om parkeringsplatser. Goda buss- och tågförbindelser!


   
Emils vind   Den egentliga museibyggnaden Emil är uppförd helt av trä och påminner i många detaljer om gammal byggnadsstil. I Emils anda våning finns mötes- och festlokalen Emils vind, som är speciellt lämplig för tillställningar på sommaren. Emils vind liknar i mångt och mycket en stallvind med stora pardörrar. En trivsam och vacker festvåning. Särskilt den goda akustiken har fått tack. I Emils vind finns bord, bänkar och stolar för ca 50 personer. 

 
 Emils mötesrum   I bottenvåningen finns en mindre möteslokal för upp till 40 personer och ett rymligt kök försett med elspis, mikrovågsugn, kyl- och frysskåp.
     
   
     
Maijus festsal   Övre våningen i Maiju inrymmer en fest- och mötessal för drygt 100 personer. Vid större evenemang kan tilläggsutrymmen användas. Den ljusa och rymliga lokalen är försedd med piano.
   
     
 

Välkommen! Be en offert eller ring och kom överens om en förevisning. Kontaktuppgifterna hittas här.


 
Vanda Lantbruksmuseum Nybackagränden 2,  01670 Vanda tel. 09 8534670, 0500 315 744, 0400 880 539